Vafler med havregryn

 • Skrevet 21.02.2014
 • Klokken 19:28

Vafler er ikke akkurat det vanskeligste å lage, men det finnes mange forskjellige oppskrifter på hvordan man lager vafler. Her tenkte jeg å vise dere hvordan jeg lager mine vafler. De inneholder havregryn, og jeg synes de er kjempegode!

1. Ingredienser

♥ 3 dl havregryn
♥ 2 dl hvetemel
♥ 5 ss sukker
♥ 2 ts bakepulver
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 1/2 ts salt
♥ 6 dl melk, helst H-melk
♥ 2 egg
4-5 ss flytende margarin eller olje


2. Bland alt det tørre i en bolle. Havregryn, hvetemel, sukker, bakepulver, vaniljesukker og salt.  

3. Tilsett så melken, og rør godt.

4. Smelt smør og pisk sammen med eggene. Her gjorde jeg det i en kopp med en gaffel.

Vaflene blir best om du venter i 10 minutter før du steker dem. Dette gjør at vaflene "hever", men det funker også å starte å steke de med en gang. Denne oppskriften tilsvarer rundt 10-12 vafler!

Håper det smaker!:)
kommentarer: 0I recommend

 • Skrevet 19.02.2014
 • Klokken 19:11

Tenkte jeg skulle anbefale noen blogger jeg alltid titter innom i løpet av dagen. Elsker å lese blogger som virkelig inspirerer meg, og som er spennende og alltid har noe overraskende i vente. Caroline Maria er en blogg jeg har fulgt helt siden jeg fikk meg blogg selv. Jeg blir aldri lei av den jenta. Hun blogger blant annet om hverdagen sin, og legger ut kjempefine bilder. Jeg blir spesielt inspirert av bildene hun legger ut. Absolutt en blogg å titte innom. Følg henne også på instagram @CarolineMaria.Eirin Kristiansen er en helhet i seg selv. En søtere og gladere jente skal man lete lenge etter. Første jeg la merke til ved bloggen hennes var at hun virket utrolig jordnær. Bildene henne legger ut er også noe å bli inspirert av. Samtidig digger jeg klesstilen hennes. Følg henne på instagram @EirinKristiansenIda Wulff. Søte, vakre og sjenerøse Ida. Denne bloggen her er den som inspirerer meg mest av alle. Ida blogger om hverdagen sin, reisene, og legger ut mange fantastiske bilder. Ingen kan heller måle seg opp til outfitene hennes. De er noe å få med seg. Følg henne på instagram @IdaWulff.

 


kommentarer: 6Sweat is fat crying

 • Skrevet 19.02.2014
 • Klokken 18:07

Ny dag, nye gullmedaljer. Nå sitter jeg i sofaen igjen etter en sprek og fantastisk fjelltur by my self. Været i dag er strålende, og det blir ikke bedre enn å ta seg en fjelltur på en dag som denne. Fant også fram rockeringen igjen, så stod en liten stund og rocket menst jeg så Norge vinne flere gull! I morgen skal jeg til Thea og ha sleepover, så på fredag vender vi snuten mot Ulsteinvik.


kommentarer: 2OL-morgen

 • Skrevet 18.02.2014
 • Klokken 14:40

To gull og et sølv så langt for Norge i dag. Er så herlig å sitte å se på at de norske gjør det strålende. Kan helt ærlig si at jeg står i sofaen når innspurten er på tv'en. Engasjement er viktig, så gratulerer til Norge, deilig å være en del av det. Jeg sitter nå godt plantet i sofaen med OL på skjermen. Deilig å ha ferie hvor man bare kan sitte å late seg. Skal på håndballtrening senere i dag, så må nyte treningsfritiden så godt jeg kan. 

I går kveld kom Levanger Marie på besøk. Ei god venninne jeg har gått i klasse med i 10 år. Helt til hun flyttet fra meg til Levanger. Skal si det var deilig å se henne igjen, og høre hennes herlige latter:)


Dette kom Marie til, hehe!


kommentarer: 2Good evening

 • Skrevet 17.02.2014
 • Klokken 18:12

God kveld! Nå har jeg endelig fått satt meg ned i sofaen etter storopprydning i kjelleren. Nå ser det heldigvis ikke ut som en søppelplass lengere, så får vi håpe det holder seg sånn en stund. Skulle egentlig gå på ski idag, men siden kjære Norge resulterer til null snø, så var det bare å glemme. Tror vi skal til Bjorli en av dagene i denne ferien, og det blir deilig!:) Ha en fin kveld videre søtinger!
kommentarer: 0Ferie

 • Skrevet 17.02.2014
 • Klokken 00:51

Heisann! Nå er det endelig vinterferie. Ferien jeg har lengtet så utrolig lenge etter er her, men bare et problem. Null snø. Føler fortsatt det er vår ute, og i dag regnet det litt faktisk. OL står på tv'en her om dagen, og 5 gull er i boks. Tar vi flere? Jeg ser iallefall virkelig fram til neste helg da blondinene skal samles for å planlegge jentetur til Magaluf. Vi er altså 7 blondiner som skal dra sammen til Magaluf, og vi gleder oss som noen små unger. Denne helgen skal vi samlest for sleepover hvor vi skal prate masse jentesladder og kose oss med massevis av godis. Dette blir tipptopp:) 

Nå sitter jeg frustret på rommet mitt fordi jeg ikke greier å rydde opp alt rotet som er her. Jeg skal nok greie å rydde det i natt ettersom jeg allerede har drukket en stor kopp med iskaffe, så energien er på topp. Blir sikkert oppe hele natten siden det er OL klokken 07.00 i morgen tidlig. Så vi snakkes når den tid kommer, pusspuss


kommentarer: 0Motivation

 • Skrevet 12.02.2014
 • Klokken 18:48
kommentarer: 5Too much school

 • Skrevet 10.02.2014
 • Klokken 17:06

Hei og hå! Kom nettopp hjem fra skolen, og skal faktisk sette meg ned for å jobbe med lekser. Er det ikke typisk at man har sykt mye av innleveringer og prøver rett før ferie? Sånn er det iallefall her, og jeg holder på å sprekke. Skal på håndballtrening klokken 20.30 i kveld, og kommer ikke hjem før i 11 tiden. Kjenner jeg gleder meg sykt til ferie så jeg får slappet helt av. 

Var jo morsdag i går, og jeg vil gratulere min supre og spreke mamma så masse med dagen som var i går! 
Men nå må jeg starte med jobbingen, så snakkes vi igjen når den dag kommer! :)
Her er forresten håndballskoene jeg kjøpte i Ålesund. Stilige, ikke sant? 


kommentarer: 6Love weekends

 • Skrevet 08.02.2014
 • Klokken 21:15

Det er endelig helg, og jeg sitter godt plantet i sofaen sammen med pappa. Har nemlig vært i Ålesund og besøkt Ida og samboeren hennes. Alltid like hyggelig å være hos dem, spesielt når det er mat i hus. Kjørte den vanlige fredagsrutinen med taco på bordet, etterfulgt av sofasløving. Elsker virkelig helger. Det er de dagene jeg faktisk får slappet helt av, om jeg ikke har håndballkamper selvfølgelig. Dagen i dag gikk ut på shopping og en lang biltur hjem. Kan vise de få tingene jeg kjøpte senere! :)

kommentarer: 0Who is Marte?

 • Skrevet 05.02.2014
 • Klokken 22:56

Jeg er en håndballspillende, turnende, sprettende og høy blondine fra Fræna, en råneplass litt utenfor Molde. Blogging har ikke akkurat vært min sterkeste side. Fikk blogg for første gang i 2007 (tror jeg?), og har vært av og på siden da. Jeg elsker spesielt trening, fashion og å ta bilder (av meg selv). Tilbringer mesteparten av skoletimene på we♥it, bildeblogger og andre nettverk som har med bilder å gjøre. Jeg har også en "jobb". "Jobb" vil si turntrener. Jeg er turntrener for Elnesvågen turn, og trives veldig med det. 

Bestemte meg for å starte å blogge igjen fordi savnet var for stort. Når man har blogg tar man veldig mange bilder i løpet av tiden, og har minner å se tilbake på. Det som var problemet når jeg ikke blogget lengere, var at jeg aldri hadde bilder som jeg kunne se tilbake på, store tomrom i bildemappa, og det var veldig trist. Men nå er motivasjonen på topp, og jeg får håpe det varer lengere enn forrige gang:)

5 ord som beskriver meg: De fleste som kjenner meg (og ikke kjenner meg) vil vel si at jeg er (for) utadvendt, energisk og klumsete. Jeg er grei (prøver og være det iallefall), og ufattelig nysgjerrig. Kan også ta med at jeg overhodet ikke er redd for å dumme meg ut. Punktum. (Leker også modell en gang i blant)


kommentarer: 0Vårfølelse

 • Skrevet 05.02.2014
 • Klokken 17:18

Åhh, hvor herlig er det ikke å komme hjem fra skolen og bare legge seg ned i sofaen med en kopp kakao? Det vet jeg ikke enda, for i dag kom jeg hjem og var sykt stressa. Skal straks på "jobb", så måtte ordne noen småting før jeg drar nedover. Sånn er det ca hver dag hjemme hos meg. Kommer hjem fra skolen rundt 4 tiden, så gjør jeg litt lekser, før det går videre til trening, jobb etc. I helga er det påå'n igjen med håndballkamp, og denne gangen mot Ålesund. Gleder meg veldig til sesongen er over, så jeg får mer fri i helgene. 

Hvor er snøen, forresten? Sist jeg sjekka var det 10 grader ute. Dette er for dårlig. Savner det å stå opp på lørdagsmorgenen, ta på meg varme klær og fyre i peisen, og snøen daler ned utenfor. Her jeg bor finnes det ikke et eneste snøfnugg. 

Elsker forresten den nye hårfargen min. Det blir bare lysere og lysere. Klipte meg også noen cm når jeg var hos frisøren. På bildet ser du fargen ganske naturlig. Veldig lyst, og jeg digger det :)
Klokke fra DW

Hadde tenkt å lage et innlegg om meg selv for de som ikke aner hvem jeg er, om det høres interessant ut? Gjør det uansett, hehe :)


kommentarer: 0Latest

 • Skrevet 03.02.2014
 • Klokken 16:43
1. Frida på besøk ♥// 2. Kari Traa ullundertøy // 3. Øvde til mattetentamen // 4. Juleball i Ålesund //
5. Julegaver♥♥♥ // 6. 2-pac selfie //
 
7. Jul i heimen // 8. Julekjolen // 9. My family ♥ // 10. Off too Ålesund // 11. Ida og meg på nyttårsaften //
12. Selfie //
 

13. Leker modell // 14. Kristin og meg // 15. Kristin, Sigurd og meg // 16. Minner i bilder // 17. Gledes til Magaluf i sommer med fantastiske jenter! // 18. Dette var i helga på et hotell i Trondheim. Skulle egentlig sove, men endte opp sånn her:)


kommentarer: 0A fresh new start

 • Skrevet 03.02.2014
 • Klokken 13:16

Ja, nå er jeg her igjen. Har lenge kjent på at jeg har lyst å blogge igjen, men samtidig har jeg aldri bestemt meg for å starte, før nå. Så nå skal jeg starte helt på nytt. Har slettet alle tidligere innlegg, og nå skal jeg få a fresh new start :) Har ikke så mye nytt å fortelle siden sist, men kan legge ut siste nytt fra instagram senere. Jeg gleder meg allerede til å starte bloggingen på nytt, men som jeg har sagt tidligere kommer jeg ikke til å skrive fast hver dag. Jeg vil skrive når jeg føler for det, og når noe nytt og spennende har skjedd. Så ikke vær forberet på nye innlegg hver dag. Tror denne bloggen kommer til å inneholde mest av hverdag, bilder og hva som inspirerer meg, men om dere har noen ønsker til evt. video, så får vi se hva jeg får til :)


  


kommentarer: 0Marte Rindarøy Vestad

18 år fra Molde.
hits