Who is Marte?

  • Skrevet 05.02.2014
  • Klokken 22:56

Jeg er en håndballspillende, turnende, sprettende og høy blondine fra Fræna, en råneplass litt utenfor Molde. Blogging har ikke akkurat vært min sterkeste side. Fikk blogg for første gang i 2007 (tror jeg?), og har vært av og på siden da. Jeg elsker spesielt trening, fashion og å ta bilder (av meg selv). Tilbringer mesteparten av skoletimene på we♥it, bildeblogger og andre nettverk som har med bilder å gjøre. Jeg har også en "jobb". "Jobb" vil si turntrener. Jeg er turntrener for Elnesvågen turn, og trives veldig med det. 

Bestemte meg for å starte å blogge igjen fordi savnet var for stort. Når man har blogg tar man veldig mange bilder i løpet av tiden, og har minner å se tilbake på. Det som var problemet når jeg ikke blogget lengere, var at jeg aldri hadde bilder som jeg kunne se tilbake på, store tomrom i bildemappa, og det var veldig trist. Men nå er motivasjonen på topp, og jeg får håpe det varer lengere enn forrige gang:)

5 ord som beskriver meg: De fleste som kjenner meg (og ikke kjenner meg) vil vel si at jeg er (for) utadvendt, energisk og klumsete. Jeg er grei (prøver og være det iallefall), og ufattelig nysgjerrig. Kan også ta med at jeg overhodet ikke er redd for å dumme meg ut. Punktum. (Leker også modell en gang i blant)


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

Marte Rindarøy Vestad

18 år fra Molde.
hits