Vårfølelse

  • Skrevet 05.02.2014
  • Klokken 17:18

Åhh, hvor herlig er det ikke å komme hjem fra skolen og bare legge seg ned i sofaen med en kopp kakao? Det vet jeg ikke enda, for i dag kom jeg hjem og var sykt stressa. Skal straks på "jobb", så måtte ordne noen småting før jeg drar nedover. Sånn er det ca hver dag hjemme hos meg. Kommer hjem fra skolen rundt 4 tiden, så gjør jeg litt lekser, før det går videre til trening, jobb etc. I helga er det påå'n igjen med håndballkamp, og denne gangen mot Ålesund. Gleder meg veldig til sesongen er over, så jeg får mer fri i helgene. 

Hvor er snøen, forresten? Sist jeg sjekka var det 10 grader ute. Dette er for dårlig. Savner det å stå opp på lørdagsmorgenen, ta på meg varme klær og fyre i peisen, og snøen daler ned utenfor. Her jeg bor finnes det ikke et eneste snøfnugg. 

Elsker forresten den nye hårfargen min. Det blir bare lysere og lysere. Klipte meg også noen cm når jeg var hos frisøren. På bildet ser du fargen ganske naturlig. Veldig lyst, og jeg digger det :)
Klokke fra DW

Hadde tenkt å lage et innlegg om meg selv for de som ikke aner hvem jeg er, om det høres interessant ut? Gjør det uansett, hehe :)


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

Marte Rindarøy Vestad

18 år fra Molde.
hits